Özkurt: Medya camiası için verimli bir dönem diliyorum

Meryem Özkurt
reklam alani

Views: 2

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Meryem Özkurt, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB), BRTK ve Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) yönetim kurulu seçimleri sonucunda göreve seçilen üyeleri tebrik etti.

Özkurt, yaptığı açıklamada KTGB Yönetim Kurulu’na seçilen Ahmet Karagözlü, Sonay Orbay, Ayşemden Akın, Nazar Erişkin, Serap Şahin, İltaç Aslım, Nupelda Karabuğday, İbrahim Güneşer ve Yağmur Çal ile yedek üyeler Ferda Aşıroğlu ve Esengül Evcil’i kutladı.

BRTK Yönetim Kurulu’na seçilen çalışma arkadaşı Damla Soyalp’i de tebrik eden Özkurt, yeni görevinde başarılar diledi.

Özkurt ayrıca, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK)
Yönetim Kurulu’na yeniden seçilen Artun Çağa’yı da tebrik ederek görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Basın ve medya alanındaki deneyim, birikim ve vizyonlarıyla yeni yönetimlerin sektörü daha ileriye taşıyacağına inandığını belirten Özkurt, mesleğin gelişimine önemli katkılar sunacaklarına olan inancını dile getirdi.

Özkurt, yeni dönemin tüm medya camiası için verimli, başarılı ve dayanışma içerisinde geçmesini temenni ederek, görev alan tüm üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş