Views: 0
KKTC Polis Teşkilatı içinde bir süreden beri sürdürülen ve birtakım üst düzey polis komutanlarının da adının yer aldığı FETO soruşturmasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor.
Oğlunun adının geçmesi Manavoğlu’nu tedirgin etti
Soruşturma kapsamında Genel Müdür Süleyman Manavoğlu’nun oğlu Umut Manavoğlu’nun da adının geçmesi Süleyman Manavoğlu’nu istifa noktasına getirdiği haberleri yalanlandı.
Polis Genel Müdürü Süleyman Manaoğlu’nun istifa ettiğie ilişkin haberler yalanlandı.
Polis Basın Subaylığı’nın yazılı açıklamasında, “Bugün bazı basın yayın organlarında Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nun istifa ettiği yönünde asılsız haberler yer almakta olup bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu istifa etmemiş olup görevinin başında bulunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.