CONIFA EURO 2017 North Cyprus’ta Şampiyon Padaniya oldu

    reklam alani

    Views: 0

    CONIFA EURO 2017 North Cyprus’ta Şampiyon Padaniya oldu. 6 gün boyunca devam eden turnuvayı KKTC Milli Takımı ikinci, Szekely Land ise 3’üncü olarak tamamladı.

    KKTC’de dört bölgede oynanan maçlarda, yarı finali geçen Padaniya KKTC milli takımı ile dün akşam karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 1-1 berabere tamamlanması nedeniyle seri penaltılara gidildi. Atılan penaltılarda 5-3’lük üstünlük sağlayan Padaniya takımı şampiyon oldu. Milli takım ise turnuvayı 2’nci olarak tamamladı.

    ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

    Final maçı sonrasında ödül töreni oldu. Turnuvanın “centilmenlik”, “gol kralı”, “en iyi kaleci” ve “en iyi oyuncu” ödülleri de sahiplerini buldu.

    Buna göre; maçın oyuncusu Padaniya’dan Gianluca Rolande oldu.  Turnuvanın centilmenlik ödülünü de Padaniya aldı. Turnuvanın “gol kralı” Sekelzyland’dan Barna Bajko oldu. “En iyi kaleci” Padaniya Marco Murriero, turnuvanın “en iyi oyuncusu” KKTC Milli Takımı’ndan Serhan Önet oldu.

    YABANCI GAZETECİLER, GAZİMAĞUSA’YI GEZDİ

    CONIFA Euro 2017 için adamızda bulunan yabancı gazetecilerden bir grup Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin organizesiyle Gazimağusa’yı da gezdi.

    Paylaş