SEVİMLİ DOSTLARA SADECE YAZ DA DEĞİL, DÖRT MEVSİM YEMEK VE SU

    23
    reklam alani

    Views: 0

    Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteğiyle, sevimli dostlara sadece yaz aylarında değil, dört mevsim yiyecek ve su sağlanıyır. İyilik yapma ve vakıf düşüncesinin toplumda yaygınlaşmasına öncülük etmeyi sürdüren Kıbrıs Vakıflar İdaresi, hayır işleri yapan gençlere destek oluyor

    Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin desteklediği “İyilik Gönüllüsü” gençler, hayır işleri projelerini geliştirip hayata geçiriyor. İyilik Gönüllüsü gençler bu kapsamda, Gazimağusa’da sokak hayvanlarına sadece yaz aylarında değil, dört mevsim yemek ve su verme projesi başlattı.

    İyilik Gönüllüsü gençler, Gazimağusa Belediyesi’yle işbirliği halinde Vakıflar İdaresi’nin de desteğiyle, Gazimağusa’da işlek sokaklar üzerindeki bir çok noktaya, “Sokak hayvanlarına bir kap su; bir kap yemek” sloganıyla metal kaplarda mama ve su bıraktı. Böylece, sokak hayvanları sadece yaz aylarında değil, dört mevsim yiyecek ve su bulabilecek.

    İyilik Gönüllüsü gençlerin, Vakıflar İdaresi’nin desteğiyle Gazimağusa’da başlatığı bu projenin, önümüzdeki aylarda tüm ülkede uygulanması hedefleniyor.

    Hayırseverlik ve dayanışmanın toplumda gelişmesi için Vakıflar bünyesinde gönüllü gençlerin oluşturduğu “İyilik Gönüllüleri”, vakıf kültürünü öğrenerek, hayır işleri yapıyor.
    Toplumun her kesimine karşılık beklemeden iyilik yapmanın öğretildiği “İyilik Gönüllüleri” projesi kapsamında gençler, daha önce de ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunmuş, hayvan barınaklarını ziyaret ederek yiyecek bırakmış, huzur evinde kalan büyükleri de ziyaret edip onlar çeşitli hediyeler sunmuştu.
    Kıbrıs Vakıflar İdaresi ayrıca, engelli vatandaşlara ve ihtiyaçlı ailelere düzenli olarak gıda ve benzer yardımlarda bulunuyor

    Paylaş